Babykamer Dirk Draak

Muurschildering van het draakje van de Prenatal serie 'er was eens...' : super gezellig in je babykamer! Goed te combineren met nog meer babykamer spullen uit de Dirk Draak serie, zo wordt de wanddecoratie een mooi geheel met de kamer.


Dirk Draak met boom en groen gebladerte

Het draakje staat ook heel mooi in een bruine boom met groen gebladerte. Met subtiele bloemetjes om het vrolijker te maken. Behalve dat het geel/oranje heel mooi staat bij het 'poedergroen'/'stone green' is het nog eens handig ook: het zijn echte 'gender neutrale' kleuren.  

draakje prenatal 

 

 

Dirk Draak samen met Me to You beertje

Helemaal schattig: een slapend draakje samen met een Me to You beertje dat hem aait. Zoals het beertje het draakje aait zie ik kindjes hun diertje op de muurschildering wel eens aaien, zo schattig! Vandaar het ontwerp - en ze zitten gezellig samen.

dirk draak me to you

Benieuwd naar de ervaring van de aanstaande ouders? Lees de reactie van Iris en Jeffrey: "Wij hebben Birgit gevraagd voor onze babykamer. Ik kon gewoon niet kiezen uit al die mooie schilderingen. Birgit heeft ons erg geholpen met advies. De muurschildering is prachtig geworden!!!! Super bijzonder. We hebben een fijne samenwerking gehad. Wij zouden Birgit zeker aanraden!"

 

 

Dirk Draak samen met Me to You

Hoe lief: het draakje dat hartjes blaast/snuift naar het Me to You beertje op een schommel. Mooie kleurstelling met bruin, groen en geeltinten die zowel voor een jongen als meisje kunnen. De kleur van de muur laat de schildering extra mooi uitkomen. 

dirk draak lieve babykamer 

 

 

Dirk Draak op een wolk

  • Heb jij een kleine babykamer? Deze schildering past altijd!
  • Heb je een muur met structuur? Ook daarop kan ik deze voor je schilderen.
  • De sterren en het mutsje kunnen uiteraard ook in het roze voor een meisje.
dirk draak babykamer

Wil je weten wat de klant van deze schildering vindt? Ze hebben een referentie geschreven: "Birgit echt heel erg bedankt voor de SUPER mooie muurschildering van Dirk de draak! Hij is zo ontzettend mooi geworden, we zijn er erg blij mee. Een echte aanrader om door Birgit je muurschildering te laten maken. Groetjes Paul en Lianne"

 

 

Draakje Dirk met bloesemboom

Het draakje van Prenatal leent zich voor leuke wanddecoratie in de babykamer. Hij (zij?) wordt in slaap gezongen door een vogel, wel zo toepasselijk voor boven het bedje. In dit geval heeft het zingende vogeltje nog een extra betekenis, speciaal bedacht door BIM Muurschildering voor de moeder van de baby. 

draak dirk wanddecoratie

Benieuwd hoe de klant deze schildering ervaart? Lees haar volledige reactie bij de referenties. Centina Nachtegaal: "Ze brabbelt er veel tegen. Dus volgens mij is ze er blij mee. Vooral het vogeltje vind ze leuk. Hele verhalen heeft ze er tegen. Echt heel erg leuk. Mocht ik nog een keer een schildering willen weet ik je zeker te vinden. Deze is namelijk echt prachtig. Valt echt bij iedereen in de smaak!"

 

 

Prenatal draakje aan een touw

Zo lief, het draakje dat slingert aan een touw en hartjes strooit. Ontwerp door BIM Muurschildering, vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw eigen unieke ontwerp. Deze schildering kan zowel voor een jongen als meisje, het geslacht van de baby is nog een verrassing.

draakje babykamer muurschildering

prenatal draakje babykamer

Van dichtbij kun je zien dat het op vliesbehang geschilderd is, als je goed kijkt zie je de structuur. 

 

Deze schildering is gebruikt voor de opmaak van het geboortekaartje, ook door BIM Muurschildering.

dirk draak geboortekaart 

Wil je ook zo'n origineel geboortekaartje? Bekijk unieke op maat gemaakte geboortekaartjes >>

 

 

Meer muurschilderingen met het draakje Dirk

draak babykamer

Bekijk meer Dirk Draak muurschilderingen >>

 

Wil je het draakje in een andere houding? Hij kan natuurlijk ook wakker zijn en iets doen. Of twee draakjes: een slapende en een actieve. Ik maak graag een ontwerp voor je. Klik op de interesse knop hieronder voor meer info.

Is deze muurschildering wat voor jou?

informatie mogelijkheden muurschildering

 

Meer babykamer muurschilderingen

FILTER door op 'babykamer' te klikken of een ander woord.

babykamer muurschilderingen werkwijze

 

Muurschilderingen

BIM maakt schilderijen en muurschilderingen in babykamers en kinder-kamers.

Gezellige en mooie babykamer muur-schilderingen waar je heerlijk van kunt genieten met je kind!

 

Groot werkgebied: straal van 75 km vanaf Amstelveen (bij Amsterdam), inclusief Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Alkmaar, Haarlem, Den Haag en Almere. 

 


Muurdecoratie voor volwassenen

Woonkamer of keuken?

portret wanddecoratie slaapkamer
silhouet landschap wanddecoratie

Kijk op:

www.birgitcharles.nl >>

 


Werkwijze

Wil je meer weten over wat je van me kunt verwachten als je een muurschildering laat maken? Lees werkwijze:

werkwijze-muurschilderingen

 


Op de hoogte blijven?

facebook   Linkedin bim muurschildering   instagram muurschilderingen  pinterest babykamer muurschildering youtube bim muurschildering

 


 

Kinderkamer canvas

Wist je dat...
Je naast muurschilderingen ook elk ontwerp voor de kinderkamer als canvas schilderij kunt laten maken bij BIM Muurschildering?


 

Geboortekaartje tip

Zoek je een origineel en uniek geboortekaartje? 
Gebruik dan een foto van de muurschildering in je babykamer!

Bekijk geboortekaartjes >>